2013年10月11日星期五

www.shoxskobe.com nike shox sko mod112

Nye ting er bra, hvis det er å kjøre elektriske biler, kanskje den første miljøvennlige energiløsninger. Men, utvikling av høy ytelse bilen opp, bør det ikke være så lett, men sikkert koste mye penger. Høvling av disse grunnene, nye ting, markedet aksept er ikke veldig fort. I nike shox mening, en lavere kostnad enn high- end mill motorsykkel dyre elektriske sykler, kanskje bare bli prangende ingen produkter fra markedet. Hvis en annen vinkel, slik at den nye skogen vil være inaktiv for gitt tror ting vil bli dyrere, men også på markedet bekymringer.

Markedet se er å tro, Meng Meng der, fylt med elektriske sykler. Jeg er opptatt road : IRIS Det nike shox sko er forutsatt at denne bilen ikke kalle det high- tech. Dens primære struktur er batteriet, kretsen og motoren. Batteri fortsetter, har den innenlandske produsenter svært avansert for nike shox norge skreddersydde linjer Bilder er kretskort, på jakt etter en topp student studerte realfag kan løse motor Vel, nike shox norge ønsker å slå de innenlandske produsenter. Til nike shox norge ser opp til så lenge som to uker, kan en elektrisk bil bli utgitt, og kostnadene, men opp til to tusen.

Som du sa, produksjonen er en veldig enkel sak. Men markedet ikke, markedet hvordan? Altfor mange ting i verden etter produksjonen, men bare en endelig backlog på lageret. Hvis du ønsker dette produktet, hvorfor ikke nike shox norge først lagt frem en markedsundersøkelse for å se hvordan markedet. Jeg er opptatt og spinne til Jiya Zhi et smil, 23# Arian Foster jersey IRIS, tror jeg nike shox norge syn, er dette produktet stand til å skinne, vil det ikke bare tillate selskapet tilbake fra de døde onkel, men også la onkel selskapet blant listen over det innenlandske førsteklasses selskap.

相关的主题文章:

0 条评论:

发表评论

订阅 博文评论 [Atom]

<< 主页