2013年2月24日星期日

Nike Free Run to Damen lar deg nyte solskinnet

Tang Empire tropper kom aldri, er vet ikke fordi de frykter nike shox sko guder Union her hold linjen, eller fordi de er for langt unna og for sent til å nå? rolle nike folk så mye, kort sagt, dette spillet, må de vinneSøndag denne uken, systemet igjen oppdatere de to områdene, er nike ikke en god plassering, men spillerne alltid vil ha sin egen territorium? To territorier system refresh to siste områdene, nike to territorier er de mest konkurransedyktige aktører på to, er også hard konkurranse enn den første territorium. Etter all denne tiden kandidat ikke bare at så langt ingen territorium Society, men også pakke nike inkludert som guder Union, swordsmith Villa så allerede har to territorier i foreningen, så denne gangen territoriet kamp vil være svært intense.

Selvfølgelig, etter utløpet av denne tiden territoriet kamp, ​​betyr det ikke at det ikke er noen territorium offentlige nike shox norge'll har ikke lenger tilgang til land, land eller by du ønsker å få nike angrep på territoriet til de andre foreninger Vel, hvis de føler at deres styrke har vært veldig sterk, og du kan også gå til angrep enn territoriet mange ganger kraftigere festning

Empire festning, som eksisterer mellom rike og Empire, mellom fastlandet og fastlandet sko på nett, mellom etniske faste militære anlegg, disse militære anlegg bygd permanente festningsverk, bygg, festningen, er svært viktig imperium forsvar til å landeMen under langvarig invasjon av mørkets krefter nike, Empire grensen festningen, noen av de andre imperium festningen, er mørkets krefter inngrep, lyse leiren flukt. Og denne gangen, respekt for spillerne spilte en festning nike og spillere spille ned, de tilhører spillere foreningen alle. Selvfølgelig er disse nike senere gikk ting imperium festning, festningen lyse, er fortsatt kontrollert av hendene på NPC, spillerne midlertidig ikke engang tenke den første konkurransen for imperium i den lille territorium.

0 条评论:

发表评论

订阅 博文评论 [Atom]

<< 主页